Om Bransjeløsninger.no

Bransjeløsninger er en samlingsplass for anerkjente forretningssystem- og CRM-løsninger basert på Microsoft Dynamics NAV, AX og CRM - oversiktlig og lettnavigert! Her kan sluttkunder og innkjøpskonsulenter finne en løsning og en partner som er spesialiserte innen en bestemt bransje. Vi arbeider kontinuerlig med søkeordoptimering og trafikkanalysering av nettstedet for å få best mulig gjennomslag i søkemotorene.

I tillegg til komplette forretnings- og CRM-system har Bransjeløsninger.no siden desember også levert tilleggsløsninger og addons. Dette gjør at Bransjeløsninger.no kan tilby et komplett utvalg av løsninger slik at du som Dynamics-kunde skal få ut hele potensialet av din Dynamics-løsning. Finner du ikke en løsning som passer deg får du gjerne kontakte oss, så vil vi i samarbeid med Microsoft hjelpe deg.

Utvikling og fremtid

Antallet løsninger og besøkere har siden starten hatt en meget sterk tilvekst, og vi har i løpet av det seneste året ekspandert og dekker nå Sverige og Norge. Dette gir oss bredden og styrken til å nå ut med dine løsninger til en meget stor målgruppe, og lar deg eksponere løsningene dine også utenfor Norge.

Vil du som forhandler synes her?

Vil du som Dynamics-partner legge opp en løsning så kontakter du oss. Videre fyller du ut en enkelt sjekkliste direkte her på nettsiden. Deretter legger vi opp løsningen din umiddelbart. Du kan også velge å få løsningen din publisert i Sverige, og vi kan hjelpe deg med oversettelsen av tekster. Mangler du en riktig god referansecase, så har vi ressurser til dette også.